Ring oss

010 222 20 99

Maila oss

info@maskrosenshvb.se

  • Hem
  • /
  • Om Maskrosen

Om Maskrosen

Om Maskrosen - Detta är vi!

Maskrosen jobbar med att ge stöd, vård och behandling till ungdomar mellan 14-19 år.

Vårt hus ligger i ett lugnt villaområde i Arlöv. Här arbetar personal med erfarenhet av arbetet i ungdomar i olika former. Vi är utbildade socialpedagoger, behandlingspedagoger, beteendevetare eller socionomer. Vårt hus ligger med gångavstånd till affär, grundskola, fritidsaktiviteter och sjukvård. Vi ligger också mellan flera olika städer där samtliga gymnasieprogram finns tillgängliga och det är lätt att ta sig dit på egen hand då det finns goda tåg- och bussförbindelser. Vi har ett gott samarbete med grundskola i närheten och flera gymnasieskolor i de närliggande kommunerna. Vi kan även hjälpa till med praktikplats om detta är aktuellt.

Hos oss bor ungdomar som av olika anledningar har behov av stöd och behandling. Vi är tillgängliga för våra ungdomar dygnet runt, vi har även vaken personal under natten.

Hos oss kan ungdomar placeras enligt SoL eller LVU. Här erhåller du en individuell planering utifrån just de behov som finns och vi arbetar strukturerat och tillsammans med ungdomen för att nå målen som finns för placeringen. 

Om Maskrosen

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss om det är någonting du undrar över.